Nieuwe kleuren voor de PSP



Maak uw wereld vrolijker met nieuwe
PSP™-kleuren (PlayStation®Portable)

o PSP nu met een nieuw gamma van levendige kleuren
o Alle fun van PSP, maar met kleuren op maat van uw persoonlijkheid

Sony Computer Entertainment Benelux (SCEB) kondigde vandaag twee gloednieuwe kleuren aan voor PSP™ (PlayStation®Portable): Mystic Silver en Radiant Red. De PSP-3000, het meest stijlvolle handheldsysteem voor entertainment ter wereld, is in de nieuwe kleuren verkrijgbaar in een bundel met een game vanaf 25 maart voor de prijs van 199,99 euro. De rode PSP-3000 komt in een pack met de gelokaliseerde quizgame Buzz!™: De Strafste van België en de zilveren PSP-3000 is te koop in een bundel met het spel Resistance: Retribution. Je kan nu nog meer uiting geven aan je persoonlijkheid wanneer je je onderweg waagt aan ongelooflijke games en entertainment.

De mogelijkheden van PSP-3000 zijn eindeloos: u krijgt toegang tot games, muziek, video’s, online chat en foto’s. En er is niet alleen de console die een kleurtje kreeg: het verbeterde lcd-scherm brengt games, foto’s en video’s tot leven in heldere, zuivere beelden. Neem foto’s van uw vrienden, luister naar uw favoriete muziek, bekijk video’s en speel opwindende, nagelnieuwe PSP-titels zoals Buzz!™: De Strafste van België, Resistance: Retribution™ en Patapon™ 2. PSP-3000 is ook voorzien van een tv-uitgang zodat u al uw foto’s, video’s en games op een televisiescherm kunt bekijken!

U kunt ook gratis communiceren met vrienden over de hele wereld¹. Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u telefoongesprekken toevoegen aan uw PSP-ervaring. Via Skype kunt u onderweg contact leggen met vrienden en familieleden vanuit om het even welke Wi-Fi-hotspot.

Dankzij het fantastische softwareaanbod voor 2009 was er nooit een geschikter moment om met PSP te proeven van échte mobiele gaming en entertainment. Dit is het moment om de hand te leggen op een heel nieuwe dimensie van kleur: de PSP-3000-versies in mysterieus zilver en stralend rood van 25 maart.
Bron: SCEE persbericht

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival

The life & death of costumes