Killzone 2 op 27 februari in de winkel


KEIHARDE OORLOG TEGEN DE MEEDOGENLOZE HELLGHASTS
Wereldgame van Nederlandse makelij vanaf 27 februari verkrijgbaar.
Sony Computer entertainment presenteert op 27 februari het langverwachte Killzone 2 exclusief voor Playstation 3. In een episch avontuur, waaraan ruim 4 jaar is gewerkt, barst opnieuw de strijd los tussen de ISA en de Hellghasts. Laat je omver blazen door de wreedste actie in een zeer omvangrijke single player campagne en strijd samen met je vrienden in de uitgebreide (online) multiplayer opties die deze spectaculaire game te bieden heeft.
Killzone 2 is een first person shooter. Spelers worden meegenomen in de wrede en realistisch ogende oorlog tussen de menselijke ISA van de planeet Vekta en hun gemuteerde vijanden: de Hellghast.
In de single player modus kruipt de speler in de huid van sergeant Tomas 'Sev' Sevchenko van Special Forces Unit Alpha. Samen met zijn eenheid neemt de speler het op tegen de Hellghast in 10 bloedstollende, interplanetaire missies waarbij de ISA zich in het hol van de leeuw begeeft. Met de hulp van ruim 15 primaire & secondaire wapens en bestuurbare voertuigen, sluit je in 4 moeilijkheidsgraden op de vele brute vijanden.
Killzone 2 biedt een spectaculaire multiplayer modus, waarin maximaal 32 spelers online samen moeten werken om 5 uitdagende missies -verdeeld in 8 omgevingen- succesvol te doorstaan.
Speel de 6 verschillende klasses vrij, wiens bijbehorende badges de speler speciale vaardigheden geven, waaronder de mogelijkheid om je als vijand voor te doen om tegenstanders genadeloos & van dichtbij te doden.
De beste resultaten worden via een online leaderboard bijgehouden die via www.killzone.com te raadplegen is.
Dit spel is comptibel met de PS3 Bluetooth Wireless Headset.
Killzone 2 biedt speler wereldwijd vijandige omgevingen waarbij een iconische en tegelijkertijd afgrijselijke vijand continu angst inboezemt & voor dramatische impact zorgt. Deze game maakt gebruik van alle functies die de Sixaxis controller te bieden heeft, waardoor de game-ervaring nog realistischer wordt. Vijanden en stukken omgeving reageren levensecht als ze geraakt worden door kogels van de speler...
Release: 27 februari 2009
Door: Guerrilla Games Amsterdam
Max. adviesprijs: 74€99
adviesleeftijd: 18+
Aantal spelers: 1 offline, 2-32 online
Bron: SCEE persbericht

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden

Event - Carnaval Tongeren 2024