Line-up voor PSP


2009-releases van LittleBigPlanet™, MotorStorm® en Buzz!™ bevestigd

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) gaat van 2009 een groots en kleurrijk jaar maken voor de PSP™ met een aantal spectaculaire releases in de PAL-gebieden. Zo komen bijvoorbeeld LittleBigPlanet™ en MotorStorm® - voorheen alleen verkrijgbaar voor de PLAYSTATION®3 - dit jaar naar de PSP. Daar zullen ze verkeren in het goede gezelschap van diverse andere populaire PlayStation®-franchises waaronder het altijd weer vermakelijke Buzz!™.

Spelers die zowel hun hersenen willen beproeven als hun creatieve kant willen uitleven, zullen zich graag laten betoveren door de unieke wereld van LittleBigPlanet. In deze prachtige platformgame kunnen spelers hun eigen levels maken en uitwisselen met spelers van over de hele wereld. Liefhebbers van snelheid en gevaar kunnen zich heerlijk uitleven in de wilde wereld van MotorStorm: Arctic Edge. Het rauwe off-road racespektakel voert de speler dit keer naar Alaska waar onder de meest extreme omstandigheden ooit geracet wordt! De hippe quizmaster Buzz is ook terug op de PSP en gaat dit keer op zoek naar de slimste mensen van ons land in Buzz!: De Strafste van België. Dit is nog maar het begin van een ontzagwekkende line-up aan games die dit jaar naar de PSP komt. 2009 wordt hiermee het beste jaar dat de PSP tot nu toe beleefde!

Er worden wel vaker grote woorden gesproken in de game-industrie maar we kunnen oprecht en zonder twijfel zeggen dat 2009 een groots jaar gaat worden voor de PSP”, aldus Mark Hardy, European Marketing Director, SCEE. “Onze fans hebben om grote PSP-titels gevraagd en dit jaar gaan we die leveren, keer op keer. Met Resistance: Retribution™ is het startschot gegeven. Vanaf nu kunnen PSP-bezitters de ene na de andere grote franchise verwachten.”

PSP is een wereld aan entertainment in je handen of broekzak: de ultieme portable die je overal en altijd van je favoriete entertainment laat genieten. De PSP kan gebruikt worden voor games, films, muziek, foto’s, chatten via Skype, GPS-navigatie via Go!Explore en downloadbare content via de PlayStation®Store. Sinds 2008 is ook de PSP-3000 verkrijgbaar: een nieuwe versie van de console met verbeterd scherm en ingebouwde microfoon. Aangezien de PSP dit jaar ook nog eens in nieuwe kleuren (Radiant Red en Mystic Silver) wordt uitgebracht, wordt de verleiding om een PSP aan te schaffen wel erg aantrekkelijk.

Meer informatie is te vinden op
www.playstation.com.
Bron: SCEE press release

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden

Event - Carnaval Tongeren 2024