BIFFF 2009


La porte! Tuez encore! Derrière toi! Het zijn maar enkele dingen die Les Chevaliers du Vibrateur d’Or, Les Cochons de l’Espace en andere bezoekers aan het Brussels International Festival of Fantastic Film naar het scherm roepen. Het tofste, leukste, gezelligste en gekste filmfestival van Europa keert dit jaar opnieuw terug naar Tour & Taxis in Brussel en heeft zopas een nieuwe site geïntroduceerd.

Tussen 9 en 21 april is het BIFFF alweer toe aan zijn zevenentwintigste editie en het belooft weer een knaller te worden. Buiten alles wat op het grote scherm met fantasy, horror, sf, thriller en bizarre situaties te maken heeft, is het festival immers ook bekend om zijn randactiviteiten. Workshops, bodypainting- en kostuumwedstrijden, kunstvoorstellingen en allerlei vreemd uitgedoste acteurs geven de zalen van Tour & Taxis extra kleur.

Een van de uitschieters is zoals steeds ‘de beste fuif van het jaar’: het Vampierenbal. Ook de Japanimation Day en de bijhorende cosplaywedstrijd keren terug, terwijl er extra aandacht zal besteed worden aan Duitse en Belgische films. Onze aanraders? De Zombie Day en natuurlijk de Fantastic Night, die begint om middernacht en rond acht uur, na vier films, eindigt met ontbijt. Vergeet de voetbaltoeters alvast niet mee te nemen!


www.bifff.net

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival