Miss Pole Dance World 2009


Een prestigieus en spectaculair evenement met een uitzonderlijk getalenteerde Antwerpse deelneemster die België zal vertegenwoordigen: Miss Pole Dance World.

Op 15 maart 2009 zullen kandidates uit maar liefst 18 tot 20 landen in Amsterdam met elkaar wedijveren om de titel van Miss Pole Dance World. De competitie is het resultaat van zeven jaar voorbereidend werk.

Tijdens die periode wist organisator John Benner aan de wereld duidelijk te maken dat paaldansen een echte sport is, die bovendien door zowat iedereen kan beoefend worden: vrouwen, mannen, kinderen en sporters met een handicap. Iets wat overigens tijdens het evenement zelf zal gedemonstreerd worden.

De eerste grote wedstrijd zal georganiseerd worden in Amsterdam, maar tijdens de komende maanden volgen er competities in bijna alle werelddelen, waaronder Amerika en Azië.

Voor België zal de Antwerpse winnares van Miss Pole Dance Belgium, Anouch Proost, naar de hoogste podiumplaats dingen. Een unieke gelegenheid voor ons land om zich te tonen op de internationale scène!

Plaats van gebeuren wordt de Sporthallen Zuid te Amsterdam, meteen de grootste overdekte sportarena van die Nederlandse stad. Met een capaciteit van 3000 personen, drie grote sporthallen en een internationale uitstraling is de Sporthallen Zuid de ideale locatie voor een evenement als Miss Pole Dance World, dat de wereldtop paaldansen samenbrengt om daar samen met de toeschouwers en de verzamelde pers te ontdekken wie de titel met zich mee naar huis mag nemen.

Dat is echter niet alles: Miss Pole Dance World zal geopend worden door niemand minder dan wereldster Yuri Van Gelder, de topsporter die in 2005 de eerste Nederlandse gymnast sinds 1903 was die een wereldtitel wist binnen te halen en sindsdien blijft grossieren in gouden medailles.

Verdere entertainment zal verzorgd worden door de sublieme mannelijke paaldanser Boyke Hornman, de dansgroep Carmen’s Showgirls, de gehandicapte paaldanseres Marie Dunot en de jonge paaldansers Daisy’s Pole Kids. Samen zullen zij bewijzen dat paaldansen toegankelijk is voor iedereen!

Website

Bron: MPDW persbericht

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden

Body-Art Festival