Draadloze DualShock 3 Controller vanaf 2 juli in de winkel

Voel de maximale power van je games met de komst van de langverwachte DUALSHOCK®3 draadloze controller voor de PS3™

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) kondigde vandaag aan dat de DUALSHOCK®3 draadloze controller voor de PLAYSTATION®3 (PS3™) in Europa op 2 juli 2008 in de winkels zal liggen. De langverwachte draadloze controller met trilfunctie die deze zomer voor de PS3 verkrijgbaar is, geeft gamers echte reactieve gaming power in handen en zorgt voor een heftige game-ervaring.
Niet wat je ziet maar wat je voelt, maakt de DUALSHOCK 3 tot de eerste keuze voor alle gamers. Sinds de eerste DUALSHOCK voor de PlayStation® in 1998 op de markt kwam, zijn er wereldwijd meer dan 28 miljoen DUALSHOCK-controllers verkocht. De nieuwe DUALSHOCK 3 geeft PS3-games serieuze power doordat de trilfunctie zorgt voor nóg meer interactief spel tussen gamers en de vele games die de trilfunctionaliteit ondersteunen. DUALSHOCK 3 heeft uiteraard nog wel de snel reagerende en bewegingsgevoelige eigenschappen met hoge precisie die de SIXAXIS zo populair maakten.
David Reeves, directeur en CEO van Sony Computer Entertainment Europe, zei: “Het doet ons veel plezier om te bevestigen dat de DUALSHOCK 3 begin juli in de SCEE-regio’s in de winkels zal liggen. We blijven de PS3, software en randapparatuur ontwikkelen en hopen dat de nieuwe controller de intense game-ervaring van onze fans nóg verder verbeterd.
Bijna alle toekomstige PS3-releases zullen de DUALSHOCK 3 ondersteunen. Bovendien is de controller compatibel met veel bestaande PS3-titels (firmware-upgrade 1.94 vereist).

De DUALSHOCK 3-controller die je spelervaring intenser, intuïtiever en realistischer maakt, is de enige Bluetooth®-controller die de trilfunctie combineert met de eigenschappen van SIXAXIS™. Het is de logische keuze van iedereen die het meest uit zijn PS3 wil halen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival