PS3 Heavenly Sword



Hollywood & gaming komen samen in Heavenly Sword.



Treed binnen in de mooie, maar brutale wereld van Nariko, een unieke heldin die verwikkeld is in een episch verhaal over wraak, verlossing, emotie en strijd. Het is meer dan een game: het is een speelbare actiefilm.



Deze PS3 actietitel moet de grenzen doen vervagen tussen videogames en films. Hiervoor zorgden publisher Sony Computer Entertainment en ontwikkelaar Ninja Theory voor een superrealistische cast die technologie en filmsterren samenbrengt, voor een emotioneel geladen verhaallijn opgebouwd rond wraak, voor verbuffende decors en voor een snelle, intuïtieve "scaling combat" op een niveau dat vóór deze next generation consoles onvoorstelbaar was.



Het ganse spel draait om de gedoemde heldin Nariko. Zij leeft enkel om haar volk -een krijgersclan die door de tiran Bohan nagenoeg is uitgeroeid- te wreken. Was Nariko als een jongen geboren, dan had ze ongetwijfeld de oude voorspelling waargemaakt en haar clan naar een roemrijke toekomst geleid. Desalnietemin voedde haar vader haar op met de vaardigheden van de oorlogsvoering en hij bracht haar de vaardigheden en de mentaliteit van een ware krijger bij.



Toen Nariko's vader door koning Bohan gevangen werd genomen, stond Nariko maar één ding te doen: het Heavenly Sword ter hand nemen. Dit zwaard was het grootste en best bewaarde geheim van de clan. Een zeer machtig wapen dat de persoon die het draagt de kracht geeft om ganse legers te verdrijven. Het is echter enkel bestemd om door een godheid gedragen te worden. Door het toch ter hand te nemen, heeft Nariko haar eigen lot bezegeld... maar alles voor het leven van haar vader en voor de clan!



Heavenly Sword is geen alledaags vechtspel. De gevechten en cinematografie worden weergegeven met full-body en full facial motion capture van de Nieuwzeelandse WETA Studio's. de cast werd geregisseerd door niemand minder dan Andy "Gollum" Serkis. De soundtrack is van de hand van de bekende Nitin Sawhney.



Vecht met behulp van de 3 standen van het zwaard: speed-stand, power-stand en range-stand. In het heetst van de strijd kunnen deze worden ingeschakeld om vernietigende combinaties van aanvallen en speciale bewegingen te creëren.


Schakel een peloton soldaten uit met artillerie of gebruik een scherpschuttersboog om leiders uit de weg te ruimen. Leid je peilen naar hun doel met de beweginggevoelige SixAxix draadloze PS3-controller.


Neem wapens af van de doden en gebruik ze tegen je vijanden. Vecht mano-a-mano tegen zeer machtige warchiefs of neem het op tegen ganse gevechtseenheden. Zeer intelligente individuen of duizenden soldaten tegelijk... dit is scaling combat als nooit tevoren.



Platform: Playstation 3


Leeftijd: 16+


aantal spelers: 1 (enkel offline)


genre: action-adventure


richtprijs: 64€



Website

Bron: SCEE persbericht

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival