aKumabito Cosplay Day Out Fotosessies

Het is zover, de aKumabito Cosplay Day Out Fotosessies zijn volledig afgerond. Van de laatste volgen de foto's binnen enkele dagen, van de eerste wordt daarna een korte video online geplaatst. Het aKumabito-seizoen 2007 is hierbij afgesloten.


We hebben tijdens deze fotosessies veel meegemaakt. Cosplaydrama en zorgeloos plezier. Mensen leren appreciëren en de kleine kantjes gezien aan anderen. Liefde zien ontluiken en vriendschap in de kiem zien smoren. We hebben veel geleerd over de cosplaycommunity en ver de wezens die zichzelf cosplayers nemen...


Was het een succes? Dat vraag je beter aan de vele aanwezige cosplayers en fanboyz/girlz die van heinde en verte toestroomden om gewoon te kijken.

Komt er nog een seizoen? Hoewel het voor Aztek-TV een succes was en wij het zeker zien zitten, moeten we toch enigszins terughoudend blijven. Want we weten het niet. Veel zal afhangen van onze fotograaf.



We sluiten af met een video wiens link een tijdje geleden door een anonieme bron werd doorgestuurd. Het is extra toepasselijk omdat er voor één van de sessies ook een Yoruichi-cosplay was aangekondigd... zoals we al vertelden: cosplaydrama.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival