PS2 Rogue Galaxy (+trailer)


(Persbericht SCEE)

Sony Computer Entertainment Europe presenteert het epische avonturen RPG ROGUE GALAXY voor Playstation2, ontwikkeld door Level-5 Inc., het team achter Dark cloud en Dark chronicle. Deze groots opgezette intergalactische fantasy game bevat bijna 250uur gameply en ligt vanaf morgen in de winkels.

Stap in in de voetsporen van Jaster Rogue en laat je meesleuren naar planeten verspreid over het ganse universum in een epische zoektocht naar een verloren planeet. Naast de verscheidenheid in bevriende karakters die jou helpen, zijn er evenveel vijandige personages die in opdracht van de diabolische Daitron Enterprise jouw speurtocht probeert te verhinderen.
In Rogue Galaxy staan 2 echte vrienden aan je zijde. jij controleert telkens 1 van die 3 personages terwijl de andere 2 door de AI worden bestuurd. De personages reageren telkens anders, afhankelijk van het soort gevecht.

level-5's unieke grafische vormgeving brengt deze sensationele game tot leven met gameplay die zelfs hun voorgaande titels ruimschoots overtreffen. Je kan in ROGUE GALAXY alles wat in je gezichtsveld komt ook daadwerkelijk bezoeken en onderzoeken. De overgang van overzicht, naar gevechten, naar real-time events en uiteindelijk naar CG-movies verloopt uitermate soepel.

In tegenstelling tot de Japanse en Amerikaanse versies staat de Europesse versie op een dual-layer DVD. Dit zorgt voor betere graphics, grotere datacapaciteit en cut scenes met hogere framerate. De laadtijden zijn sterk gereduceerd. The Water planet is een extra planeet die werd toegevoegd... uiteraard met nieuwe uitdagingen; De AI van de tegenstanders is ondertussen verbeterd en er is een reeks nieuwe wapens beschikbaar.

Platform: PS2
Genre: actie RPG
Richtprijs: 54€
Leeftijd: 12+
Aantal spelers: 1 (enkel offline speelbaar)

Website
Trailer

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden

Event - Carnaval Tongeren 2024