Gamessite Mandragon een TMF Award?

1. WAT UITLEG ---------------------- Wat hebben mandragon en de TMF-awards met elkaar te maken? Verdomd veel op deze moment. Er is immers een filmpje van mandragon genomineerd voor de TMF-awards (België) in de categorie Bully Beaters. Hoe komt dat? TMF heeft een wedstrijd uitgeschreven voor het maken van een reclamespotje tegen pesten, genoeg voor een stel enthousiaste mandraken om zich aan het werk te zetten. En wat bleek? Het filmpje en het idee waren zo goed dat we het tot de drie finalisten hebben geschopt. Het filmpje is dan met een professioneel team terug heropgenomen (zoals bij alle drie de finalisten). De uiteindelijke finalist van deze drie wint een TMF-award, die wordt uitgereikt tijdens de TMFawards 2007 (13 oktober).

2. STEMMEN ------------------------- Om de finalist te bepalen moet er gewoontegetrouw gestemd worden (hé, wij hebben dat systeem niet uitgevonden ) en tonen dat de mandragongemeenschap behoorlijk krachtig en talrijk is. Vandaar dit tussentijds bericht, in de hoop dat jullie Mandragon willen steunen. Het filmpje vind je hier: http://awards.tmf.be/07/vote_r2/ Achter deze link kan je stemmen op de volledige lijst met genomineerden. Als je een aantal keer op "next" klikt kom je uiteindelijk bij Bully Beaters. Het filmpje The Hug (het middelste van de drie) komt uit het brein van Mandragon. Klik op het filmpje en dan op vote en het is gebeurd! 3

. SAMENVATTING ---------------------- Mandragon is in de running voor een TMF-award. Stemmen doe je via deze link. Klik op next totdat je bij Bully Beaters komt, klik op The Hug (als je op Mandragon zijn inzending wilt stemmen) en klik vote!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival