Twlight 4 op nummer 1 in Belgische box office


Met 275.518 bezoekers in het eerste weekend breekt The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1 alle records van de vorige delen in de Twilight Saga. Met deze cijfers scoort Breaking Dawn – part 1 bovendien het tweede hoogste aantal bezoekers ooit tijdens een openingsweekend.
HET VIERDE HOOFDSTUK VAN DE TWILIGHT SAGA OP NUMMER 1 IN DE BELGISCHE BOX OFFICE.

Dit cijfer betekent een gemiddelde van meer dan 3.700 bezoekers per zaal op vijf dagen tijd in België en Luxemburg.
Het vierde hoofdstuk in de Twilight Saga zet hiermee een nog sterker openingsweekend neer dan de drie vorige films in de serie. Twilight lokte 48.279 bezoekers naar de bioscoop, New Moon 250.174 en Eclipse 222.021.
The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1 is de vierde film in de Twilightreeks en het eerste deel van de tweedelige verfilming van het boek Breaking Dawn van Stephenie Meyer. De film is geregisseerd door Bill Condon (Dreamgirls) naar een scenario van Melissa Rosenberg. Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Billy Burke, Peter Facinelli en Elizabeth Reaser maken opnieuw deel uit van de cast. Het sluitstuk van de saga, The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 2, komt in november 2012 in de bioscoop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival