dinsdag, november 22, 2011

6 december is Xbox LIVE –update tijd


Op 6 december zorgt een Xbox LIVE –update voor een nieuwe entertainment ervaring voor eigenaars van een Xboxconsole

Op 6 december krijg je een heel nieuwe entertainmentervaring op je Xbox dankzij een gratis Xbox LIVE update. De update zorgt voor een nieuw design van de gebruikerinterface (het dashboard) en een eerste reeks van aanpasbare entertainmenttoepassingen.

Wie een console heeft, krijgt het gevoel dat hij een nieuwe Xbox in handen heeft. Het dashboard is van de grond af heropgebouwd om de mogelijkheden van Kinect uit te spelen. Gamers kunnen moeiteloos navigeren met gebaren via Kinect voor Xbox 360*.

Over entertainment gesproken: vanaf 6 december en zo verder tot in de Kerstvakantie, krijg je heel wat nieuwe content te zien op je Xbox 360. Nieuwe, aangepaste toepassingen voor films, internet video’s en muziek van de beste artiesten worden beschikbaar in meer dan 20 landen, waaronder België.

Nagelnieuwe persoonlijke en sociale toepassingen zoals Cloud Storage voor Game Saves en je LIVE profile, Beacons en Facebook sharen worden beschikbaar via de update op 6 december. Kijk ook uit naar verbeterde familie-instellingen.

Van verstokte gamers tot filmfreaks en muziekfanaten, iedereen krijgt meer van zijn favoriete entertainment op Xbox LIVE vanaf 6 december.

*Kinect besturing via lichaamsbewegingen beschikbaar bij bepaalde Xbox LIVE content, afhankelijk van de spelomgeving. Toepassingen en content verschillen van regio tot regio. Kijk op xbox.com/live voor meer informatie.