woensdag, oktober 12, 2011

Forza Motorsport 4 Event


Forza Motorsport 4 Event

Ladies and gentlemen, start your engines! Op 22 oktober zal shoppingcenter K in Kortrijk de hele dag in het teken van racen staan: het shoppingcenter zal die dag speciaal voor de release van Forza Motorpsort 4 omgebouwd worden tot een volwaardige pits, compleet met raceseats en de aanwezigheid van professioneel piloot Frédéric Vervisch.

Een week na de officiële release van de Xbox 360 game kan het publiek op het Forza Motorpsort 4 Event in Kortrijk de hele dag kennismaken met de meest realistische race-sim van het moment en genieten van het geweld van brullende motoren en zenuwslopende races. Er worden twee competities georganiseerd: een algemeen toernooi en de Pro Challenge. Het deelnemersveld van het algemeen toernooi is op voorhand bepaald door wedstrijden die op touw gezet werden door de verschillende (media)partners. In vier voorrondes zullen zij het opnemen tegen telkens vier andere spelers. Aan de hand van een Timetrial zullen de besten zich kwalificeren voor de kwartfinales die gespeeld worden met vier deelnemers. Daarna gaan we met vier spelers over naar de halve finales waarvan de beste twee piloten uiteindelijk de finale zullen spelen. De winnaar mag zich tot de Belgische kampioen Forza Motorsport 4 kronen.

Voor de Pro Challenge heeft Forza Motorsport 4 iets speciaals in petto. In die competitie neemt de winnaar van het algemeen toernooi het op tegen onze professionele racer en een speler van LowLandLions. In tegenstelling tot het algemeen toernooi zal men hier met vier spelers in multiplayermodus spelen via de Xbox 360 system link. Uiteraard vallen er ook fantastische prijzen te winnen. Naast de titel van Belgisch kampioen gaat de winnaar naar huis met een Xbox 360-console mét Kinect, een exemplaar van Forza Motorsport 4 en een heus racestuur. Als kers op de spreekwoordelijke taart zal professioneel racepiloot Fred Bouvy de winnaar ook meenemen voor een exclusieve rondrit in diens officiële BelCar-racewagen!

Wie geen zin heeft om aan de competities deel te nemen, kan de game gewoon vrijblijvend testen op één van de vele pods die doorheen het shoppingcenter opgesteld staan. Je krijgt daarbij advies van de aanwezige professionals en van de spelers van het LowLandLions-team. Wil je de actie van de verschillende toernooien volgen, dan kan dat op één van de grote schermen die in het winkelcentrum hangen.

Hoe dan ook wordt het een superspannende dag waarbij je niet alleen getuige bent van wie zich tot Belgisch kampioen Forza Motorsport 4 kampioen kroont, maar ook zelf de kans krijgt de beste racegame van het moment uit te proberen met advies en tips van echte racepiloten. Kom dus zeker langs voor deze unieke race-ervaring. Hopelijk tot dan!