Ritueel afgeslacht met 666 messteken


Satanaanbidders hebben vier gothic-tieners ritueel afgeslacht en hen vervolgens opgegeten. De slachtoffers kregen elk 666 messteken, niet toevallig een verwijzing naar het getal van de duivel. Hun afgehakte lichaamsdelen werden boven een vuurtje geroosterd en vervolgens naar binnen gewerkt. Agenten deden deze lugubere ontdekking toen ze gedumpte lichaamsdelen terugvonden naast een kruis dat omgekeerd in de grond stak, een duivels teken.


Onder dwang dronken gevoerd

De vier ongelukkigen, drie meisjes en een jongen, werden een voor een naar een huisje in de buurt van de Russische stad Jaroslavl gelokt. Daar werden ze onder dwang dronken gevoerd. Vermits haren van hen in de as onder een boom teruggevonden werden, gaat de politie ervan uit dat ze eerst nog gekookt werden alvorens ze opgepeuzeld werden. Bij het ziekelijke ritueel werden ook hun intieme lichaamsdelen afgesneden.


Dood meisje opgegraven

De politie arresteerde acht verdachten, maar onder de indruk van hun wandaad lijken ze allerminst.

Een van hen schepte op hoe ze in het verleden een pasgestorven meisje hadden opgegraven en vervolgens haar hart opaten. Een andere verwacht zelfs helemaal geen straf. "Satan zal me helpen mijn verantwoordelijkheid te ontlopen. Ik heb al genoeg offers voor hem gebracht", klonk het. Een derde dader verkondigde dat hij God beu was omdat Hij hem niet rijk maakte en dat de zaken er aanzienlijk op verbeterden sinds hij de duivel aanbad. De politie kwam de bende op het spoor toen uitkwam dat alle slachtoffers gebeld hadden met Nikoali Ogolobyak, de vermoedelijke leider van de satanisten.

(door svm)

Bron: HLN

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Winter in Pairi Daiza

Collab - Dryad fantasy boudoir

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Infinite Crisis: scorch your enemies with flames of Rao, as Arcane Supergirl!

Hideo Kojima and Yoji Shinkawa signing session in London

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden