Magical Fairy Ball Melle

Kunstgroep Fenix brengt fantasie tot leven

Kunstgroep Fenix organiseert op zaterdag 18 oktober 2008 om 20.00u het Magical Fairy Ball in het Gildenhuis te Melle. Het eerste sociaal en gekostumeerd fantasie bal in Oost-Vlaanderen met diner, live spektakel, illusies, animatie, muziek en dans alsook een stille veiling ten voordele van het goede doel.

Uniek


Het beloofd een avond vol betovering, inspiratie en fantasie te worden.
Alle gasten van dit evenement worden verwacht in thema outfit of formele avondkledij met masker. Als elf, fee, trol, middeleeuws edelman, tovenaar of koning, eender welk figuur uit mythe, fantasie of historie, alles wordt overgelaten aan de verbeelding van de gasten! En dit is nu net wat het Magical Fairy Ball uniek maakt. Als bezoeker maak je deel uit van het spektakel en beleef je actief het hele gebeuren! Ook de zaal wordt helemaal aangekleed volgens thema. Prachtige decor stukken worden ontworpen door Antoine Bomon.
Op het goed gevulde programma van die avond staat onder meer illusionist Royce, die op magische wijze het Ball zal openen. Er zal een heerlijk dessertenbuffet zijn waar alle bezoekers kunnen van proeven en de Nederlandse muziekgroep Unicorn zal voor de nodige ambiance zorgen. Verder zorgen diverse randartiesten voor een aanvulling zodat er tijdens het ganse evenement heel wat te beleven valt.
De fascinatie in het fantasiegebeuren inspireerde de kunstgroep Fenix om dit uniek concept naar de bevolking toe te brengen. Met de enthousiaste medewerking van bekende nationale en internationale artiesten en professionals waaronder: Antoine Bomon, Royce and the Art of Expression, Unicorn en vele anderen…wordt het Magical Fairy Ball een avondvullend gebeuren dat je niet mag missen.

Met of zonder


Er zijn twee formules waaruit men kan kiezen. Inclusief diner en pré-show, alsook aperitief en dranken, aan de VVP van 58 EUR., ofwel het spektakel zonder diner, wel met dessertenbuffet, aan de VVP van 23 EUR.
Kunstgroep Fenix?
Kunstgroep Fenix is een groep eigenzinnige artiesten en kunstenaars uit verschillende branches die via netwerking en samenwerking artistieke creaties en nieuwe initiatieven aan het brede publiek brengen.


Meer info


U kunt alles over het Magical Fairy Ball nog eens nalezen op http://www.magicfairyball.com/
Waar je ook kaarten kan reserveren. De prijs voor een toegangskaart is 23 EUR (na 1 oktober 25 EUR) Kaarten met diner kosten 58 EUR (na 1 oktober 60 EUR). Kaarten in voorverkoop online of via 0495 76 46 46. Het aantal plaatsen is beperkt dus tijdig reserveren om dit unieke evenement te kunnen bijwonen is aangeraden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden

Body-Art Festival