The Target - Virtueel GPS-spel in de echte wereld.


Wat zou er gebeuren indien de straten van jouw stad het strijdperk worden van een spannende zoektocht naar een ontsnapte gangster? In Antwerpen en Gent worden gangsters, terroristen en geheimagenten op pad gestuurd, enkel gewapend met een GPS en GSM. De agenten maken jacht op de gangster en die probeert op zijn beurt dan weer om de stad op te blazen. Met behulp van de hightech positioneringsgadgets en een onafgebroken datastroom naar de spelserver zoekt ieder apart zijn doelwit en voorwerpen die wel eens nuttig zouden kunnen zijn. Dankzij The Target is dit geen fantasie meer... maar wel nog steeds fantastisch.

Door middel van CityGames zoals The target beoogt uitgever La Mosca om de game community naar de straten te lokken waar ze dezelfde adrenalinestoot als op het gamescherm zullen voelen en tegelijk hun stad verkennen.

Zowel in Antwerpen als Gent werd de locale Outpost Gamescenter door La Mosca gekozen als partner. Hier begint elk spel & kan je alle apparatuur ontlenen. Reken op 80€ om gedurende 2 uur Target te spelen. Hierbij zijn inbegrepen: 4 GPS-toestellen, 4 GSM's met vrije datacommunicatie en een schadeverzekering. Vier spelers zijn het minimum, maar ook kleine teams kunnen het tegen elkaar opnemen.

Meer info.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival

The life & death of costumes