Halo 3 komt op 26 september - binnen 42 minuten begint de betatest!


"Halo 3" maakt entertainment geschiedenis op 26 september


Het aftellen begint voor wat belooft grootser te worden dan elke filmlancering dieje ooit gezien hebt; de Beta preview komt alvast tegemoet aan de opkomende spanning.


Ondanks dat er dit jaar in Hollywood heel wat nieuwe grootsekaskrakers gelanceerd worden, zal het een videogame zijn dat iedereen met verstomming zal slaan. "Halo® 3", het finale hoofdstuk in de grensverleggende "Halo"-trilogie, is klaar om het entertainment verkoopsrecord op één dag te verpletteren wanneer het gelanceerd wordt op woensdag 26 september.


Gecreëerd door delegendarische ontwikkelaar Bungie Studios en exclusief voor Xbox 360(tm) videogame & entertainment system, zal "Halo 3" een nieuwe standaard zetten voor interactieve 'storytelling' en samen gamen door consumers wereldwijd te engageren in MasterChief's epische strijd om de mensheid te redden.


"'Halo 3' is veel meer dan enkel de release van een video game; hetvormt de grootste entertainment gebeurtenis van het jaar," zei PeterMoore, corporate vice president of Microsoft's Interactive EntertainmentBusiness. "Voor de lancering is het onze bedoeling een finale af televeren die de entertainment geschiedenisboeken zal ingaan en mensen vanover de hele wereld een ervaring geven, die ze niet alleen willen delen maar waarvan ze ook nog de komende jaren kunnen genieten."


Terwijl de vroege hype rond "Halo 3" meer en meer de kop opsteekt, geeft Microsoft Game Studios vandaag het startsein voor de "Halo 3" multiplayer beta. Op die manier wordt aan gamers van over de hele wereld een vervroegde en exclusieve blik gegund op sommige multiplayer elementen van "Halo 3" op Xbox LIVE®.


In November 2004 veranderde de gamingindustrie voor altijd met de "Halo2" release. D it zorgde voor een record met verkoop van $125 miljoen binnen de eerste 24 uur en wijzigde de manier waarop mensen over interactief entertainment dachten. Drie jaar later blijft dit spel het meest gespeelde op Microsoft Xbox LIVE, met tot op heden bijna 1 miljard uren online gamen.


Het onthullen van de "Halo 3" lanceringsdatum valt samen met het uitkomen van de"Halo 3" multiplayer beta, die wereldwijd beschikbaar is via Xbox LIVE vanaf VANDAAG om 14:00 en zal lopen tot 7 juni om 08:59. Gamers die interesse hebben in de multiplayer beta kunnen die nog steeds verkrijgen door het exclusieve en bejubelde Xbox 360-spel "Crackdown(tm)" te kopen. Dit spel werd gelanceerd in februari. Vanaf vandaag zullen de specifiek gekenmerkte versies van "Crackdown" als sleutel dienen om deel te nemen aan de "Halo 3" multiplayer beta.


Als toemaatje om de gamers de kans te geven niet enkel nieuwe levels, wapens, voertuigen en game types te ontdekken, zal de multiplayer beta ook kostbare data bezorgen die Bungie gebruikt inde continue ontwikkeling.

Bron: MS/XBox Press release

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival

The life & death of costumes