Scissor Sisters worden Masterchief

SCISSOR SISTERS IN DE ROL VAN MASTERCHIEF TER GELEGENHEID VAN LANCERING XBOX SOUNDTRACKS
Jake and Babydaddy nemen het op tegen Europese gamers op de Halo 3 Multiplayer BETA via Xbox Live
Vandaag werd bekend gemaakt dat de wereldberoemde Scissor Sisters de strijd aangaan met gamers van over heel Europa in een uniek 'Game withFame' evenement op de Halo3 Multiplayer BETA via Xbox LIVETM. De band, die in februari Xbox Soundtracks lanceerde met hun remix van "She's My Man"voor de Halo Wars-trailer, gaat op woensdag 30 mei 2007 om 12u de strijd aan metleden van de zes miljoen tellende Xbox Live community vanuit hun hotel in Frankrijk,waar ze op tournee zijn. Sinds ze eerder dit jaar het programma onthulden op de Xbox Big Day Out 2007, kreeg de band het gezelschap van Roger Sanchez, Shakari, Backyard Babies , DJ's Russ Cuban and The Nextmen, die eveneens een soundtrack creëerden met als inspiratie de geweldige next generation, high definition graphics van de Xbox 360 games. Gamers en muzikanten die willen deelnemen, kunnen vóór 31 mei 2007 hun eigen ultiemeXbox game soundtrack creëren en uploaden op de Xbox Soundtracks site. Onze jurymaakt een eerste selectie, waaruit het publiek een winnaar kan kiezen op XBox/music. De winnaar wordt onsterfelijk in de gamingwereld omdat hij/zij ook de kans krijgt om het nummer op te nemen in een Universal Music studio. De wedstrijd ging eerder dezemaand van start en ontving al honderden deelnamen van over heel Europa. Om deel te nemen, surf naar XBox/music en download de trailer, componeer je muziek en stuur het naar de site. De favorieten van de jury worden bekend gemaakt op de site en kunnen worden beluisterd en beoordeeld van 6 juni tot 11 juli 2007. De winnaar wordt bekend gemaakt op 11 juli 2007.
Voor meer informatie bezoek de Xbox Soundtracks website.
Om deel te nemen aan de "Game with Fame" met de band, mail dan de volgende informatie naar scissorsistersparis@gamewithfame.net: Naam / Leeftijd / Nationaliteit /Gamertag
De Halo 3 multiplayer beta is wereldwijd beschikbaar via Xbox Live tot en met 10juni 8u59 Belgische tijd* en geeft een voorsmaak van enkele multiplayer elementenvan Halo 3 op Xbox LIVE. Gamers die de multiplayer beta van Halo 3 willen proberen,kunnen dit door de Xbox 360-exclusive titel Crackdown(tm) te kopen die in februari gelanceerd werd. De speciaal aangeduide exemplaren van Crackdown dienen als sleutel voor gamers om de Halo 3 multiplayer beta te kunnen spelen. Naast de kans om nieuwe levels, wapens, voertuigen en game types te proberen, voorziet de multiplayer betaook in belangrijke informatie die Bungie zal gebruiken in verdere ontwikkeling. * De "Halo 3" multiplayer beta vereist de toegang tot een Xbox 360 console dieuitgerust is met een harde schijf evenals een Xbox LIVE Gold Membership.
Bron: XBox persbericht

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival