AT-43 Video Report

Behalve de fotoreportage, de uitgebreide preview, de Nederlandstalige quickstartregels (exclusief voor Aztek-TV ) is nu ook de eerste van 3 videoreportages over AT-43, Rackhams scifi skirmish wargame waar iedere Confrontation-kenner halsreikend naar uitkijkt, online geplaatst. Binnen enkele dagen volgen de 2 andere.
Ook de reportages over Le Salon du Jeu in Paris zijn ondertussen afgewerkt en worden één voor één online geplaatst. Verwacht je aan veel cosplaybeelden, een gigantisch Warhammer Fantasy Battle diorama met 200 000 Skaven & Lizardmen, aan Extinction (een totaal officieuze Call of Chtulhu uitbreiding in een scifi setting die veel wegheeft van een horror Waterworld), Emma een boek waarvan jij het verloop bepaalt, een woordje uitleg over het prachtige Wargods of Aegyptus / Hyperborea en daarenboven beelden van Privateer Press' Hordes & Warmachine en uiteraard Rackham's Confrontation & Cadwallon.
Voor wie vreest niet meer tot in het Brusselse Museum van de Geneeskunde te geraken voor de Expo Elephant Man, is er naast de fotoreportage nu ook een videoreportage opgenomen, gepresenteerd door Victoria een prachtige perky Goth Lolita in wiens ogen je gewoon wil verdrinken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival