Forgeworld schakelt in 6e versnelling


Binnen een tiental dagen houden Games Workshop & alle hieraan verbonden ontwerpers hun grote Games Day UK (24 september, Birmingham UK).
van Forgeworld vonden dat reden genoeg om in sixth gear te schakelen. Hun pré-Games Day nieuwsbrief bevat dan ook d aankonidging van een ware WH40k-bom. Ja, de herziene Eldar Falcon antigrav tank is uiteraard mooi. Inderdaad, de bronskleurige insignia voor de Space Wolves & Blood Angels zijn uiterst nuttig... maar het echte hoogtepunt van de nieuwsbrief is is absoluut het verschijnen van het Death Korps of Krieg. WAt in de laatste Imperial Guard Codex verschenen was als uitdaging aan de betere converters, is door Forgeworld omgezet in realiteit. In de komende maanden zullen ze ervoor zorgen dat het Death Korps gestaag uitgroeit van één unit-box tot een volwaardig en te duchten leger.

Ze zijn beangstigend grimmig, de Death Korps-soldaten. Met hun lange besmeurde mantels, de vuile baljonetten en de dehumaniserende gasmaskers lijken ze rechtstreeks uit de Duitse loopgraven van Wereldoorlog I te zijn opgestaan... maar ja; daar waren ze oorspronkelijk dan ook op geïnspireerd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival