Red Bull Zeepkistenrace


De Red Bull Zeepkistenrace is een wedstrijd voor creatieve snelheidsduivels die er onverschrokken tegenaan durven gaan en die altijd op zoek zijn naar risico’s en spanning. Deze unieke wedstrijd, waar gemotoriseerde voertuigen uit den boze zijn en elke deelnemer het dus moet doen met z’n eigen spierkracht, is een echte uitdaging voor beginnende, maar net zo goed voor ervaren chauffeurs.
De racemachines van de Red Bull Zeepkistenrace variëren van realistische replica's tot werkelijk alles wat je maar kunt bedenken. In het verleden deden er bijvoorbeeld al een kinderwagen, een rodeoclown, een reuze maïskolf, een wasmachine en een gevangeniscel mee. Niets is te gek. Om meer punten als publiekstrekker te verdienen, dragen de deelnemers vaak extravagante kostuums, brengen ze parodieën of creëren ze hun eigen soundtrack voor de race.
Op zondag 6 mei doet de Kunstberg in Brussel dienst als race track voor al deze ongetwijfeld originele, zelfgebouwde bolides. Je kan GRATIS komen kijken naar het event of nog beter: je kan tot 26 februari je eigen kist inschrijven. Time for action!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden

Body-Art Festival