woensdag, februari 08, 2012

Microsoft Flight


“Microsoft Flight” stijgt op op 29 februari

Description: Description: Description: Description: Description: http://edelmanadmin.psni.com/public/Microsoft%20Flight/Logo/FLIGHT_Metal_Moire_1000px_GreyMS.PNG
“Microsoft Flight” landt op 29 februari met de Hawaiian Islands als eerste content pack. Download Big Island gratis, met de optie om het Hawaiian Adventure Pack te kopen met nieuwe regio’s, missies en een vliegtuig

Bereid je voor om op te stijgen. Na een succesvolle beta kondigt Microsoft Studios aan dat “Microsoft Flight” wereldwijd gratis te downloaden zal zijn vanaf 29 februari 2012. Daarnaast zal het Hawaiian Adventure Pack, wat de overige eilanden van Hawaï, een nieuw vliegtuig en 20 nieuwe missies bevat, vanaf dezelfde dag te koop beschikbaar zijn voor spelers die hun horizon willen uitbreiden.
“Microsoft Flight”, een geheel nieuwe PC- game, laat spelers de uitdaging, de spanning en het wonder van vliegen beleven zonder speciale hardware of nodige ervaring. De game zal beschikbaar zijn om te downloaden via www.microsoftflight.com, met de optie om content packs, vliegtuigen en andere content te kopen van Games for Windows – LIVE.

Description: Description: http://edelmanadmin.psni.com/public/Microsoft%20Flight/Screenshots/Stearman_Rear.pngOntdek de eilanden van Hawaï van boven
Naast het gratis ontdekken van het Big Island van Hawaï, kunnen fans toegang unlocken tot de luchten boven de overige Hawaï-eilanden door het Hawaiian Adventure Pack te kopen, het eerste in een serie expansies voor “Microsoft Flight”. De gehele eilandenketen bevat honderden mijlen om te ontdekken en biedt prachtige plaatjes, van het adembenemende Waimea Canyon in Kaua’i tot de hotels van Waikiki. Het Hawaiian Adventure Pack bevat nieuwe uitdagingen en meer dan 20 nieuwe missies die de vaardigheden van spelers zal testen. Het bevat ook een Vans RV-6A, een vliegtuig dat bekend staat om snelheid en soepele manoeuvres. Voor meer informatie over het Hawaiian Adventure Pack, waaronder de prijzen, vind je op www.microsoftflight.com.


Toer door de lucht in twee nieuwe vliegtuigen
Spelers die zich aanmelden voor “Microsoft Flight” door gebruik te maken van hun Games for Windows – LIVE account, zullen de mogelijkheid hebben om extra content te kopen voor de game, waaronder twee nieuwe vliegtuigen die volledig nieuwe vluchtbelevingen bieden:

·         De Maule M-7-260C is een vliegtuig dat speciaal geschikt is voor take-offs en landingen op ruige, onvoorbereide oppervlakken.
·         De North American P-51 Mustang is een historisch gevechtsvliegtuig dat goed presteert, soepel manoeuvreert en er scherp uitziet.