Event 09


Op 8 en 9 april 2009 opent event 09, de grootste evenementenbeurs van de Benelux, opnieuw de deuren in Utrecht. Meer dan 200 standhouders zullen hun waren en diensten komen voorstellen in een indrukwekkende locatie met een inkomstkoepel van 30 meter doorsnee en 15 meter hoog. Er wordt geprojecteerd op 360 graden en in HD-kwaliteit en het totaalconcept is dan ook spectaculair te noemen.

Event 09 belooft alweer dé ‘place to be’ te worden voor al wie feesten, beurzen of andere evenementen wil organiseren. Zowat alle soorten zaken en diensten komen aan bod: actiemarketing, arrangementen, audiovisuele middelen, catering, entertainment, media, teambuilding en nog veel meer.

Een twintigtal Belgische bedrijven hebben nu de handen in elkaar geslagen om op event 09 een uniek totaalconcept te presenteren: Avenue Belge, een gemeenschappelijke stand die toelaat om met vereende krachten aan te tonen waartoe men in staat is als er een gedeelde visie wordt uitgedragen. Eentje van eenheid, samenhorigheid en samenwerking, van een multidisciplinaire aanpak die veel meer is dan enkel de som van de verschillende delen. Eentje, ook, waar het leuk toeven zal zijn, dankzij een mix van dans, muziek, cocktailmagie en andere entertainment.

Michael Vervroegen, met The Shake Company een van de drijvende krachten achter het concept, heeft in het verleden al bewezen dat je met doorzettingsvermogen en creativiteit enorm veel kunt bereiken. Zelf heeft hij al vroeg ontdekt dat werken plezierig kan – en misschien zelfs moet – zijn. Dankzij een gezonde dosis aan werklust, plezier, doorzettingsvermogen, creativiteit en verbeelding heeft hij het internationaal gerenommeerde The Shake Company® opgericht. Dezelfde kwaliteiten wil hij nu meebrengen naar Avenue Belge.

Ook iemand als Björn De Neef heeft zijn droom gevolgd. Ondanks negatief advies bouwde zijn bedrijf, Vip-Lounge, een hele bus om tot luxevoertuig, een heuse Vip Coach die zijn gelijke in ons land amper kent.

Tot slot heeft ook EventsFactory, een ‘fullservice’ evenementenbureau dat garant staat voor een professionele en originele aanpak van de meest uiteenlopende opdrachten, zijn schouders onder dit project geplaatst.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival

The life & death of costumes