Dark Slave Miniatures


Spanje heeft er een nieuwe producent van wargame en fantasy RPG-miniaturen bij. Op 12 februari ging Dark Slave Miniatures van start (maar de website lag door het onverwacht hoge bezoek eventjes plat). Ze maken 32mm fantasy mini's die er op foto best goed uitzien. Misschien nog een beetje te bruut en met grovere lijnen gesculpt dan we gewend zijn, maar goed afgewerkt en dus met potentieel. Neuzen, vingers, details,... alles zit netjes op zijn plaats.

Groot is de catalogus nog niet, enkele demonen, dwergen, orcs, een treeman en helden met demonisch klinkende namen zoals Maion el hechicero negro, of Braniel y Tiglath caballero abisal, of onze favo Khirstas bestial imperial. We moeten er wel ogenblikkelijk bij vertellen dat geen enkele van de vrouwen in hun blister met strijdsters ook maar één enkel punt scoorde op onze babe-o-meter... maar dat misschien ook wel niet de bedoeling.

Het is nog wachten op de Engelse vertaling van de site zodat we ook een beter zicht krijgen op de uitleg die bij de foto's staat.

De basisfiguren bestaan uit metaal en de grotere uit resin en metaal. Wel zijn de prijzen aan de hoge kant: voor een blister met 32mm figuren reken je best 7€ à 9€. Aangezien we nog geel distributeurslijst voor de Benelux vonden, komen hier nog transportkosten bovenop.

We wensen deze nieuwkomers veel succes toe en houden het aanbod in het oog.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Winter in Pairi Daiza

Collab - Dryad fantasy boudoir

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

L’Imaginaire Erotique au Japon

Infinite Crisis: scorch your enemies with flames of Rao, as Arcane Supergirl!

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Hideo Kojima and Yoji Shinkawa signing session in London

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden