Freebooters fetish verpleegster


Vanaf nu kunnen jullie maandelijks previews van de nieuwe releases van Freebooter Miniatures terugvinden op Aztek-TV. Wij zijn uiteraard heel tevreden om de veelal rondborstige en wulpse creaties van Werner Klocke als eersten onder ogen te krijgen en delen de foto's hiervan dan ook graag met jullie.


Langs de voorzijde is de jongedame van deze maand een in strak leer gehulde verpleegster. Tegelijk elegant en dwingend. Een corsetje dat niets aan de verbeelding overlaat en een houding die de zen van het intieme moment net voor de pijnlijke inspuiting weergeeft. Het venijn zit hem echter in de staart... het ganse strakke kostuum bestaat aan de achterzijde slechts uit een reeks nietsverhullende riemen en gespen. Wat uiteraard voor een uiterst erotiserende fetishlook zorgt. De combinatie met de spuitjes doet het ergste vermoeden... of hopen.


Het -Freebooter typerende- afgewerkte bodemplaatje met tegels en rondslingerende spuiten past zowel in een ziekenhuis, als in een gekkenhuis, of in de experimentele vleugel van Dr. Mengele.

Deze verpleegster laten we heel graag los in een door zombies overrompeld ziekenhuisvleugel om grote kuis te houden tijdens een gevechtje Occult Wars. Minder graag zien we haar komen wanneer we op een bed vastgegespt liggen tijdens een avondje Kult, of een hedendaagse Call of Cthulhu...

De plooien van de kleding vallen op natuurlijke wijze. De details zijn overal aanwezig in de mate dat ze nodig zijn. Het gezichtje is als van een engel en het kontje getuigt van een duivelse perfectie.... Onze enige negatieve opmerking zit in de tippen van haar schoenen.
Kijk snel in het REVIEW-gedeelte van Aztek-TV.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival

The life & death of costumes