dinsdag, juli 20, 2010

Microsoft kondigt prijs voor Kinect en nieuwe Xbox 360 4GB-console aanNieuwe Xbox 360, Kinect-sensor en “Kinect Adventures” alles-in-één bundel voor entertainment zonder controller

Microsoft kondigt prijs voor Kinect en nieuwe Xbox 360 4GB-console aan

Brussel, 20 juli 2010 - Vandaag kondigt Microsoft Corp. een alles-in-één Kinect-bundel aan om in één keer entertainment zonder controller van Kinect in huis te halen. De bundel omvat de geheel nieuwe Xbox 360 4GB-console, de revolutionaire Kinect-sensor en de game “Kinect Adventures” voor een adviesprijs van € 299,99. Met “Kinect Adventures” banen spelers hun weg door 20 avonturen, navigeren ze door daverende stroomversnellingen en trekken door hindernisbanen in de bergen en op andere exotische locaties, zonder dat er een controller of ander besturingselement nodig is. Bestaande bezitters van een Xbox 360-console kunnen deze uitbreiden door de Kinect-sensor samen met “Kinect Adventures” aan te schaffen voor een adviesprijs van € 149,99. De sensor werkt op elk van de 40 miljoen Xbox 360 consoles die momenteel wereldwijd in gebruik zijn en heeft de unieke mogelijkheid om direct uit de doos alle bewegingen van je lichaam te volgen, te reageren op stemgeluid en voor een multiplayer-ervaring te zorgen.

Daarnaast is de nieuwe Xbox 360 4GB-console in België vanaf 20 augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 199,99. Met een nieuw slank design ziet de Xbox 360 4GB-console er mooi uit, bevat ingebouwde Wi-Fi, 4 GB intern flash-geheugen, touch-gevoelige knoppen en een mat zwarte afwerking.

Kinect voor de Xbox 360 biedt een geweldige amusementswaarde en verandert woonkamers in fitnessclubs, dansclubs en sportstadions,” zegt Chris Lewis, vice president Interactive Entertainment Business bij Microsoft Europe. “Of je nu net een nieuwe Xbox 360 hebt aangeschaft of een bestaande gebruiker bent, Kinect zorgt dit jaar voor de meest complete fun- en entertainmentervaring voor iedereen, tegen een betaalbare prijs.” De Kinect is het perfecte Kerstmiscadeau waar de hele familie kan van genieten.

Bij de lancering zijn er meer dan 15 games verkrijgbaar. Bovendien verandert Kinect jouw visie op entertainment door jouw favoriete films, tv programma’s en muziek op één plaats te zetten en welke je kan controleren met slechts één handbeweging. Dankzij Kinect bestaan er nieuwe manieren om plezier te beleven met familie en vrienden. Via Video Kinect kan je alles delen met iedereen, zodra je de deur opent naar de woonkamers van de hele wereld.

Reserveer vanaf vandaag jouw Xbox 360 Kinect Console Bundle aan €299.99 of de Xbox Kinect aan €149.99. De Kinect games zoals de “Kinectimals”, “Kinect Sports” en de “Kinect Joy Ride” zullen verkrijgbaar zijn voor de prijs van €49.99.

Voor meer infomatie over de Xbox 360 raadpleeg: http://www.facebook.com/xbox

Over Kinect

Kinect voor Xbox 360 brengt games en entertainment op buitengewone nieuwe manieren tot leven, zonder dat een controller nodig is. Makkelijk te gebruiken en leuk om mee te spelen: met Kinect voor Xbox 360 kunnen gebruikers de stap naar Kinect-games maken en de Kinect Hub zorgt ervoor dat al je favoriete films en sociale netwerken zich op één plek bevinden. De Kinect-sensor herkent je en reageert op je gebaren, luistert naar je stem en werkt met elke Xbox 360 console (175 MB geheugen vereist).

Kijk voor meer informatie over Kinect voor Xbox 360 op http://www.xbox.com/kinect.

Over Xbox 360

Xbox 360 is een vooraanstaand home entertainment- en videogamesysteem. Dit najaar, met de toevoeging van Kinect, zal Xbox 360 sociaal gaming en entertainment voorgoed veranderen met een geheel nieuwe manier van spelen, zonder controller. Xbox 360 is ook het platform met de beste en meeste spellen en een grote on-demand bibliotheek van films en digitale games. Als centrum van entertainment in de huiskamer verenigt Xbox 360 onverslaanbare content met het toonaangevende sociale netwerk van 25 miljoen Xbox LIVE-leden, zodat een grenzeloze entertainmentervaring ontstaat die wordt gedeeld met mensen thuis of overal ter wereld. Kijk voor meer informatie over Xbox 360 op http://www.xbox.be/ en http://www.kinect.be/ .

Labels: