vrijdag, juli 30, 2010

EFF Arcen - Na morgen stijgt de ticketprijs!


Voor snelle beslissers: tot en met morgen, zaterdag 31 juli 2010 kan je nog tickets kopen voor de Elf Fantasy Fair op 18 & 19 september 2010, voor slechts 16,95 per dag per ticket.

Koop de tickets en laat je betoveren door de prachtige, mysterieuze kasteeltuinen van Arcen met z'n Rosarium, zijn watervallen en z'n ontelbare verborgen plekjes waar je centaurs, hobbits, predators, aliens en ander fantasievol gespuis tegen t lijf kan lopen.

En heb je daar je buik van vol, laat je dan achterover zakken en geniet van de vele topmusici waaronder the Gathering met de Noorweegse zangeres Wergeland, Schongeist met de Duits-Turkse zanger Karakus of met de Letse zangeres Vic Anselmo.

En over je buik ergens vol van hebben: is die nog niet vol genoeg, schuif dan aan bij de historische kookshow van chef Simon Smith en prof.dr. Rotherham, waar je allerlei bijzondere gerechten vanaf de Egyptische tijd tot de renaissance, de revue ziet passeren. Kans is ook groot dat je af en toe een middeleeuws vorkje kan meeprikken.

Koop nu dus snel nog de goedkope tickets op http://www.elffantasyfair.com/

voor meer info over het programma en de ticketverkoop, surf naar http://www.elffantasyfair.com/ of check de Facebook Fansite van de Elf Fantasy Fair.

Labels: