donderdag, november 26, 2009

Made in Asia 2010 - Revenge of the sushiOp 13 en 14 maart eerstkomende zal de prestigieuze Tentoonstellingspaleizen van Brussel voor de 2de keer de tweetalige beurs verwelkomen die toegewijd is aan de Aziatische cultuur en vrijetijdsbesteding: Made In Asia. De eerste editie was in vele opzichten succesvol.

Na de uitstekende bezoekcijfers (8000 bezoekers) van de eerste editie zullen we het tentoonstellingsoppervlakte vergroten om dit jaar meer dan 8000 m² te bereiken. Onze wil: Vele gratis activiteiten voorstellen aan nieuwsgierigen en aan gepassioneerde mannen en vrouwen van de Aziatische cultuur zoals tentoonstellingen, projecties, wedstrijden en concerten. Ook de exposanten, winkels, signeersessies en de onmisbare Cosplay mogen we niet vergeten.

Dit jaar op het programma :
Een groter oppervlakte om alle bezoekers in betere omstandigheden en zonder beperkingen te verwelkomen, waarvan 1500 m² exclusief wordt gewijd aan 1 van de pioniers van Aziatische vrijetijdsbesteding en zelfs wereldwijd: de videogame!

Het toevoegen van talrijke culturele activiteiten en sport voor alle leeftijden en alle hobby's zoals kalligrafie, Kendo, Sumi-e, modeshows en om niet te vergeten, instrumentale initiaties van Samulnori en kookles om sushi te leren maken (en om mee te nemen).

Geen tijd om zich te vervelen want er zullen nog meer toernooien gehouden worden, meer wedstrijden, nieuwe originele activiteiten, Europese wedstrijden en vele prijzen te winnen zoals, 2 heen- en terugreizen naar Bangkok en 2 heen- en terugreizen naar Tokyo.

Tenslotte stellen we u voor om op vrijdag 12 maart van 19u00 tot 21u00 gratis deel te nemen aan de opening van de beurs om alle activiteiten van het weekend te ontdekken. En voor deze uitzonderlijke avond zullen de exposanten u een korting van 5 tot 10 % toestaan op al hun artikelen.


De voorbereidingen zijn in volle gang en we verzekeren u binnenkort fris nieuws over de aanwezige exposanten, nieuwe activiteiten, de uurrooster, exclusieve films vertoont in de Kinepolis, auteurs en hun signeersessies, de nieuwe website, de tickets in voorverkoop en nog vele, vele, vele andere verrassingen !
Website:


Alle informatie op: www.madeinasia.be

Bron: MiA nieuwsbericht

Labels: