Stripboekenbeurs Rijswijk verhuist naar Breda

Na tien succesvolle edities van de jaarlijkse stripboekenbeurs in Rijswijk, wijktdeze internationaal befaamde stripbeurs voor haar elfde editie uit naar de enigeechte stripstad van Nederland: Breda!
De toonaangevende voorjaarsbeurs zal geheel volgens traditie plaatsvinden in het weekend van 28 februari en 1 maart 2009 en zal zeer groots worden opgezet. Niet voorniets groeide de beurs in Rijswijk al snel uit tot een van de grootste stripbeurzen van de Benelux en de editie van 2009 belooft een waar stripspektakel te worden. Over het programma, de deelnemende tekenaars, onze enthousiaste standhouders en de strippublieksprijs leest u binnenkort meer op de website www.stripbeurs.com die eind volgende maand geheel vernieuwd van start gaat.
De Stripbeurs Breda wordt dit jaar mede georganiseerd door het stripblad Eppo dat in januari 2009 zijn comeback zal maken. Hierdoor zullen er veel tekenaars die voor denieuwe Eppo werken acte de présence geven, maar zijn er ook speciale presentaties enandere festiviteiten gepland. De stad Breda kent een jarenlange traditie als gastheer voor groots opgezette stripfestivals. Helaas door het verdwijnen van het Turfschip complex moest Het Stripschap (de organisatie achter De Stripdagen) uitwijken naar een nieuwe locatie. Die heeft men inmiddels gevonden in de Euretcohallen in Houten, waar de afgelopen jaren prachtige festivals zijn georganiseerd. Een soortgelijke situatie deed zich voor in Rijswijk, waar De Evenementenhal Rijswijk de deuren sloot en de stripbeurs opeens zonder locatie zat. Echter voor deorganisatie achter Stripbeurs Rijswijk stond meteen al vast waar ze dan naar zoudenuitwijken, natuurlijk.... BREDA!
Als locatie is er gekozen voor het Racketcentrum Breda. Een schitterend complex met meerdere ruimopgezette hallen en een goed uitgeruste horecavoorziening. Het Racketcentrum is uitstekend gesitueerd, slechts 5 (auto) minuutjes verwijderd vanhet bruisende stadscentrum van Breda en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Deauto kunt u gratis parkeren voor het racketcentrum of op diverse grote parkeergelegenheid in de omgeving. Vanaf het centraal station is de accommodatiebereikbaar met lijndienst 117, 118, 122 en 123.
Stripbeurs Breda
Zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009
Geopend beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur
Meer informatie: www.stripbeurs.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival