Reiki the Movie


Een oude mythe…een legendarisch zwaard…een sterke internationale bezetting…en een voor België ongezien knappe vechtchoreografie. De jonge Belgische regisseur van Portugese afkomst Pedro Chaves heeft het op zich genomen om zijn eigen script, Reiki, The Movie, te verfilmen.


Chaves,die zijn vaardigheden als filmmaker onder andere in New York aanscherpte, wil iedereen zo met gebalde vuist laten zien dat het mogelijk is om met eenbeperkt budget een sterke fantasyprent af te leveren. Op die manier hoopthij anderen te inspireren om vaker films van eigen bodem te produceren.


Met Reiki, The Movie hoopt de sympathieke Pedro niet enkel eenvoortrekkersrol te spelen, hij wil de filmkunst ook dichter bij de mensenbrengen. Daarom heeft hij ervoor gezorgd dat iedereen die 25 euro bijdraagt ‘associate producer’ wordt. Niet alleen worden associate producers nauw betrokken bij het filmproces via geregelde updates en zullen ze in staat zijn om de set te bezoeken, ook zullen zij als eersten gratis de anderhalf uur durende dvd van de film ontvangen. Op die manier kunnen ook gewone filmfans zich onderdompelen in hun favoriete medium, terwijl dit ook een erg origineel cadeau-idee kan zijn.

Aarzel dus zeker niet om onze site te bezoeken en te ontdekken hoe ook jij producer kunt worden… of hoe je iemand anders producer kunt maken!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival