Biolith Rebellion Set 2 - het eerste uitbreidingspakket voor The Eye of Judgement

Nieuw uitbreidingspakket: 100 kaarten met nieuwe wezens, krachten en gameplay

o Nieuwe kaarten die de spelers nieuwe wezens, nieuwe vaardigheden en nieuwe aanvalsmogelijkheden bieden
o Nieuwe mogelijkheden die het spel verdiepen en toegankelijker maken – doe nu mee!
o Download het uitbreidingspakket via PLAYSTATION®Network in maart en koop de kaarten in de winkel

Na de grensverleggende release van The Eye of Judgement™ 3D ruilkaartenspel voor PLAYSTATION®3 (PS3™) vorig jaar, komt op 27 maart 2008 het eerste uitbreidingspakket eraan. Biolith Rebellion Set 2 brengt een gloednieuwe set van 100 kaarten uit om uw The Eye of Judgement ervaring te verruimen met bizarre nieuwe wezens, angstaanjagende nieuwe aanvallen, verraderlijke nieuwe strategieën en opwindende nieuwe gameplay. Het pakket zal exclusief als download beschikbaar zijn via PLAYSTATION® Network; ondersteund door nieuwe ruilkaarten van Hasbro die beschikbaar zullen zijn als booster packs en thema decks.

The Eye of Judgement, uitgebracht in oktober 2007, blijft een uniek en alom geprezen gamingconcept. Hasbro’s ruilkaartenexpertise gecombineerd met de indrukwekkende kracht van PS3 en PLAYSTATION®Eye, stelt het strategische fantasyspel de spelers in staat om hun kaarten tot leven zien te komen en in High Definition strijd te zien voeren. Het spel kan zowel online als face-to-face gespeeld worden. De gamers trekken kaarten uit hun card decks en plaatsen ze onder aan de game mat van de PLAYSTATION®Eye camera, die de codes van de kaarten dan doorzendt naar de PS3. Daar worden ze omgezet in ongelofelijke animaties. De kaarten in Biolith Rebellion Set 2 brengen het totale aantal beschikbare kaarten op 210. Het resultaat: een intensere en een meer strategische game-ervaring.

Evenals een verzameling van nieuwe wezens met hun eigen stammen, eigenschappen en achtergronden, zorgt Biolith Rebellion Set 2 voor een grote variatie aan andere content, waaronder nieuwe vaardigheden zoals Decoy (die de aanvallen van een vijand weghoudt bij kwetsbare figuren), Magic Protection (verdediging tegen magische aanvallen) en Resurrection (het bijeenroepen van verslagen wezens om opnieuw een gevecht aan te gaan). Het pakket heeft ook een nieuwe Replay Mode waarmee gamers hun meest opwindende gevechten kunnen opslaan en opnieuw bekijken. Tot slot maken verscheidene nieuwe eigenschappen het spel ook toegankelijker voor beginners – door de nieuwe, encyclopedische in-game verklarende woordenlijst bijvoorbeeld, die de beginners alles uitlegt wat ze moeten weten om een gevecht te voeren. Of u The Eye of Judgment tegen PS3, een vriend of een tegenstander van om het even waar in de wereld via PLAYSTATION®Network speelt, Biolith Rebellion Set 2 is een toevoeging aan jouw game-ervaring die u niet mag missen.


The Eye of Judgement nog nooit gespeeld? Grijp dan nu je kans!

Bezoek www.eyeofjudgment.com voor meer informatie.
Bron: SCEE persbericht

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival