PS3 The eye of judgement

Welkom in de magische wereld van fantasy & trading card games.

Dankzij de samenwerking tussen Playstation 3 en trading card games specialist Wizards of the Coast (een divisie van Hasbro), komen de monsters van trading cards tot leven en krijgen de trading card games een geheel nieuwe dimensie. De PS3 brengt trading cards tot leven op het spelbord. Dit is echte magie...


The eye of Judgement is een innovatieve vorm van interactief entertainment en combineert de expertise van Hasbro/WotC in strategische trading card games, de kracht van de PS3-console en de revolutionaire techniek van de Playstation Eye Camera. Magische & oogstrelende beelden, een uniek concept, eenvoudig te spelen en zeer vermakelijk, dit kan gamers van alle leeftijden aanspreken.


Het doel van het spel is de verovering van 5 velden op het speelbord. Dit lijkt simpel, maar hier begint de magie... De speelkaarten die geproduceerd & uitgegeven worden door Wizards of the Coast worden door de PS Eye camera ingelezen waarna de personages tot leven komen op het tv-scherm. Deze revolutionaire techniek geeft het oorspronkelijke trading card games concept een nieuwe dimensie.


De game kan op 3 manieren gespeeld worden: neem het zelf op tegen de PS3, speel tegen iemand anders in de tw-player modus of zoek online een tegenstander.

The Eye of Judgement komt met een starter pack bestaande uit 30 personage- en spreukkaarten plus 4 functiekaarten. Meer dan 100 andere kaarten zijn te koop bij de introductie van de game. Handel, ruil en creëer je eigen card deck voor het ultieme gevecht!


Platform: Playstation 3

Release: 26/10/2007

Aantal spelers: 1-2 (on/offline)

Richtprijs: 99€ (inclusief Playstation Eye Camera + stand, speelmat, starter kaartenset en een boosterpack)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden

Event - Carnaval Tongeren 2024