Crisis (2)007



Het is reeds 7 jaar lang een traditie: de grootste wargame & miniaturenclub van België - The Tin Soldiers of Antwerp - organiseren begin november de belangrijkste wargameconventie van de Lage landen. Vanuit gans Europa zakken clubs en producenten af, waardoor Crisis ondertussen ook één van de grootste conventies op het Europese vasteland aan het worden is.
Shopping, de schilderwedstrijden en de prachtige miniaturen bewonderen zijn echter niet de enige trekpleisters. De vele demo- en participatiegames die worden georganiseerd zorgen voor de grootste volkstoeloop.
Dit jaar zal ongetwijfeld Return to cannibal island de show stelen. Gebaseerd op de films van Pirates of the Carribean neem je de controle over Elisabeth Swann, Jack Sparrow, Will Turner en Jack Norrington en ga je op zoek naar de legendarische schat. Wie ooit heroquest heeft gespeeld, zou de regels heel snel onder de knie moeten hebben.
De voorlopige foto's van het speeldecor zien er reeds indrukwekkend uit en geruchten gaan dat er verschillende niveaus op het speelveld zouden zijn (tot 2m hoogte?). Houd je klaar voor een gestrande Black Pearl, watervallen en een tempel boordevol Caraibische tegenstand...
Locatie:
Metropolis Business Center (zijkant van het Metropolis bioscoopcomplex)
Groenendaallaan 394 - 2030 Antwerpen
Van 10-17u

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival