Tekken 5 Dark Resurrection Online op PLAYSTATION 3


o Het moment is aangebroken – Tekken online komt naar PLAYSTATION®Network
o Tekken™5: Dark Resurrection Online krijgt nieuwe wedstrijdmodes en rangschikkingen
o Tekken™5: Dark Resurrection Online zal exclusief beschikbaar zijn als download via de PLAYSTATION®Store

Waar elke Tekken-fan op hoopte, is nu een feit dankzij PLAYSTATION®Network (PSN) – Tekken is binnenkort voor de eerste keer online te spelen. NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S. en Sony Computer Entertainment Europe Ltd. kondigden vandaag een geüpdatete online-versie aan van Tekken™5: Dark Resurrection voor PLAYSTATION®3 (PS3), exclusief verkrijgbaar via download vanaf de PLAYSTATION® Store. Vecht je een weg door lang verwachte features waaronder gerangschikte en niet-gerangschikte gevechten – waardoor fans kunnen uitpakken met hun gevechtsvaardigheden in een niet-competitieve omgeving of het uitvechten met andere Tekken-meesters om uit te maken wie de echte King of Iron Fist is.

De nieuwe download van TEKKEN™5: Dark Resurrection Online zal opties hebben als Opti Match, Quick Match, Custom Match en Friend Match waardoor je makkelijker het juiste gevecht voor jou vindt. Daarnaast kun je je tegenstanders bestuderen door hun statistieken te bekijken en ze te zien vechten. Wanneer je zelf niet aan het vechten bent, kun je je volgende tegenstander proberen te peilen via de live voice chat. Je vecht je een weg van “Beginner” tot dodelijke “Dark Lord” en een Online News Ticker zal de wekelijkse, maandelijkse en globale leiders van de rangschikking op om het even welk moment posten zodat er geen twijfel over kan bestaan over wie wanneer King of Iron Fist is. De online update omvat ook twee nieuwe single-player modes, waaronder Practice Mode, waarin je je reflexen kunt aanscherpen voordat je online gaat vechten, en Survival Mode waarin je zoveel mogelijk tegenstanders moet verslaan met een beperkte gezondheidsbalk.

Tekken™5: Dark Resurrection Online is binnenkort als download beschikbaar via de PLAYSTATION®Store Store. Bovendien zal er een update-pack met de Online-modes verkrijgbaar zijn voor iedereen die deze titel al bezit.

TEKKEN™5: Dark Resurrection werd eerder dit jaar al exclusief gereleased voor PS3 als een download via de PLAYSTATION®Store. De game heeft verbluffende 1080p graphics, klassieke TEKKEN-gameplay en nieuwe personages Sergei Dragunov en Lili. Daarnaast kan voor het eerst het personage van baas Jinpachi Mishima worden gecontroleerd. Er zijn drie Competition Modes en een gloednieuwe Gallery Mode waarin je extra’s kunt downloaden waaronder eindfilms en Tekken-beelden met het Fight Money dat je hebt verdiend. De nieuwe personages vervoegen een ploeg van meer dan 30 baldadige krachtpatsers waaronder favorieten als Jin Kazama, Eddy Gordo, King en Marshall Law, die allemaal paraat staan om nog eens voor de ultieme prijs te vechten.

Bron: Sony persbericht

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival