Chalice (LARP)

Larp is hot!
Ook de
Ironbreakers uit Kortrijk organiseren vanaf nu een Life Action Roleplay. De bedoeling is om tweemaal per jaar een spelsessie van 1 dag te organiseren tegen een zeer redelijke prijs. ( 15€ voor spelers, 10€ voor figuranten).
De eerste Chalice, want zo heet de nieuwe LARP, zal doorgaan op 7 oktober in het domein van Wallemotte te Izegem (West-Vlaanderen) en staat open voor 20 spelers en 30 figuranten. De Ironbreakers hebben een gans eigen spelsysteem ontwikkeld dat vooral de nadruk legt op gebruikersgemak waardoor zij hopen naast de ervaren larpers, ook beginnende spelers aan te trekken.

Voor zover we kunnen nagaan speelt Chalice (= Kelk of “Graal”) zich af in een middeleeuwse fantasywereld. De spelers zijn allen opgegroeid achter de veilige muren van de stad, beschermd door wachters en priesters. Een golf van onrust overspoelt echter het land. De winden fluisteren over vreemde sektes met wrede rituelen en over grote legers die zich aan de grenzen van het rijk verzamelen. Erger nog, halsstarrige geruchten doen de ronde dat de mythische Chalice, de Kelk van de Schepping, echt zou bestaan. De verhalen over magische wonderen en over gruwelijke wreedheden lokken jou naar het pad van het avontuur.

Helden en misdadigers. Ridders en magiërs. Priesters en verdoemden. Heldhaftige actie of op slinkse wijze rijk worden. Het klinkt vrij standaard, maar we geven hen alvast de kans om te groeien.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Winter in Pairi Daiza

Collab - Dryad fantasy boudoir

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Infinite Crisis: scorch your enemies with flames of Rao, as Arcane Supergirl!

Hideo Kojima and Yoji Shinkawa signing session in London

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden