Maelstrom demo


Maelstrom, The Battle for Earth Begins is het resultaat van een samenwerking tussen Codemasters en de veelgeprezen Russische studio KDV Games ( van Perimeter) en verschijnt in oktober exclusief op PC. De ontwerpers beloven innovatieve scifi RTS-gameplay met veel tactische problemen, terraforming en totaal verwoestbare omgevingen.
De demo maakt het mogelijk om ineens in de actievolle missies van Maelstrom te duiken en deel te nemen aan het gevecht om de controle over de planeet. De volkeren die strijden om de alleenheerschappij zijn het buitenaardse ras Hai-Genti, de techisch onderlegde Ascension en de guerillastrijders genaamd Remnants. De demo bevat 2 singleplayer-missies met meerdere missiedoelen en speelt zich af op de Aarde waar een ecologische ramp dreigt.
In de 1e missie van de Ascension campagne nemen spelers de rol op zich van de technologische superieure Ascension-troepen met hun transformerende wapens en gekloonde supersoldaten. Het primaire missiedoel is om 4 dorpjes met overlevers te vinden en te vernietigen. De secondaire missie laat spelers het opnemen tegen de rebelse Remnant-troepen in het gebied.
De 2e demomissie is die van de Alien campagne, waar spelers de Hai-Genti moeten bevelen. Penetreer een Remnant-basis, neem deze over en oogst bio-matter om je leger te laten evolueren. De menselijke troepen moeten tegengehouden worden totdat het speciale wezen Devourer klaar is en het nieuwe krachtscentrum van jouw leger vormt.
Maelstrom belooft een actievolle RTS te worden die de toekomst van de Aarde in de schaal legt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival