Warhawk op PS3


Warhawk™: wordt beschikbaar als download en op Blu-ray Disc

o De online-actietitel voor PLAYSTATION®3 verschijnt in twee versies
o In augustus als PSN-download, exclusief via PlayStation®Store
o In september op Blu-ray Disc, gebundeld met een JABRA 135 Bluetooth-headset!
o Geen abonnement vereist voor online spelen

De oorlogen van de toekomst worden online gevoerd. Die toekomst begint deze zomer met de release van Warhawk™, zowel als download via de PlayStation®Store als op Blu-ray Disc. Warhawk, gepresenteerd door Sony Computer Entertainment Europe en Incognito Entertainment, neemt je mee naar een online-wereld van militaire multiplayergevechten waarin alleen de wreedste, meest vooruitziende en meest gedisciplineerde teams overleven.

Warhawk verschijnt exclusief voor PLAYSTATION®3 (PS3™) en is alleen online te spelen via PLAYSTATION®Network (PSN). In de game nemen teams uit de hele wereld het tegen elkaar op tijdens gewapende gevechten. De eenheden worden aangestuurd door live voice-communicatie. Kom voor jezelf op of meld je aan bij een team van Eucadiaanse of Chernovaanse troepen en vecht voor wat je waard bent in verschillende speltypen. Roei alles uit wat je tegenkomt in 'Team Deathmatch', bestorm en verover in 'Zone’ of val gericht aan in ‘Verover vlag’. Of je nu oorlog voert te voet, achter de stuurknuppel van een tank, in een jeep of in de cockpit van de afschrikwekkende Warhawk, er staat je een nimmer aflatende strijd te wachten. Je sluit je aan bij een online-community van teams en clans, met uitgebreide statistieken en klassementen. De beste strijders op het slagveld worden beloond met insignes en onderscheidingen.

Je kunt in een Warhawk boven het slagveld zweven en in een luchtgevecht op leven en dood je raketten richten op je tegenstander. Je bestuurt de Warhawk met de bewegingsgevoelige SIXAXIS™ draadloze controller. Je ervaart de spanning van een grootschalig tankoffensief terwijl je oprukt naar vijandelijke stellingen. Je bemant geschutkoepels en schiet ze leeg op aanstormende vijanden die het op je basis hebben voorzien. Je gebruikt je reflexen en wapens als raketten, vlammenwerpers, mijnen, luchtdoelraketten, mitrailleurs, granaten en geweren om je te verdedigen tegen jeeps. Of je nu vliegt, loopt of rijdt: vergeet nooit dat er altijd wel iemand achter je aan zit.

De versie op Blu-ray Disc wordt geleverd met de JABRA 135 Bluetooth headset die je gebruikt om instructies en coördinaten door te geven aan je teamleden. Via de voice-chat organiseer je je troepen tegen rivaliserende clans. De JABRA 135 Bluetooth headset is zeer compact, eenvoudig te gebruiken en werkt tot wel 8 uur achter elkaar. Het is dus het perfecte hulpmiddel om de militaire actie in de hectische wereld van Warhawk te overleven. Je geeft dekkingsvuur terwijl je strijdmakkers alles op het spel zetten om de vlag en het territorium van de vijand te veroveren. Het wordt een grootscheeps gevecht te land en in de lucht, in verwoeste steden en op gigantische onbewoonde eilanden. Het strijdtoneel is honderden vierkante kilometers groot met een compleet interactieve omgeving, dus je voert nooit twee keer hetzelfde gevecht. Met High Definition graphics en volledig geïntegreerde online-ondersteuning die alleen mogelijk zijn op PS3, zet Warhawk deze zomer de wereld van online-gevechten op scherp.

Belangrijkste kenmerken:

· Uitsluitend online te spelen via PLAYSTATION@Network. Gigantische veldslagen in diverse speltypen. Geen abonnement nodig om online te spelen!
· Ondersteunt gedeeld scherm voor maximaal 4 spelers via de unieke Quick-Split-technologie van Warhawk.
· De versie op Blu-ray Disc wordt geleverd met een JABRA 135 Bluetooth headset en een USB-oplader. Hierdoor kun je voice-chatten en je troepen leiden tegen vijandelijke clans.
· Vecht op honderden vierkante kilometers High Definition-terrein in een wereld waar oude en nieuwe technologie samenkomen.
· Vecht te voet, in grondvoertuigen of in de lucht.
· De kracht van PS3: dankzij de Cell-processor bevat Warhawk een ongekend aantal personages en gevechtsvoertuigen.
· Meld je aan bij een uitgebreide online-community met volledige team-support, klassementen en communicatiemiddelen.
· Veel aanpassingsmogelijkheden: kies de gevechtskleding en bepantsering van je soldaten tot en met hun schoeisel en pas zelf de kleuren van je Warhawk en de gevechtsemblemen aan.
· Ontwikkeld door Incognito Entertainment, makers van de legendarische Twisted Metal™-serie.
· Exclusief voor PS3.

Ga deze zomer naar het slagveld van de toekomst in Warhawk, exclusief op PS3. Vanaf augustus beschikbaar als download via de PlayStation Store of vanaf september op Blu-ray Disc. Bereid je voor op de spannendste en spectaculairste online-ervaring ooit...
Bron: Sony persbericht

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival

The life & death of costumes