Japanimation Day


Op paasmaandag 9 april zal Aztek-TV aanwezig zijn op de manga market van Japanimation Day in het kader van het 25e Bifff (Tour & Taxis, Brussel).


We zullen er niet enkel de aanwezige cosplayers op foto zetten, maar brengen hele getalenteerde kunstenaars mee die hun doujinshi-kunsten zullen botvieren. Ore-Sama zal uiteraard van de partij zijn, maar we hopen eveneens jonge talenten zoals Rogue-Chan, Nayoh, Lisu-Chan, Mikie en [M]ortal [K]ombat te mogen verwelkomen zodat ze jullie met hun art kunnen overweldigen. Hun prachtige inzendingen voor de Aztek-TV tekenwedstrijd zijn nog steeds te bewonderen in de galerij.


Naast de manga market (vanaf 10u), de cosplaywedstrijd om 15u en de vele anime (de ganse namiddag), kan er vanaf 22u in de concertzaal ook genoten worden van: The Shabu-Shabu Sound System with [Very] Mash'ta vs The Aktivist (Live)Visuals by .joug Happening by Shimura Mitsiko + Nabemono Electro Bento Party by DJ Miyu


Inschrijven voor de cosplaywedstrijd kan nog tem 4 april via de website van het 25e Brusselse Festival van de Fantastische Film, of met de formulieren in de post hier onder met het volledige Bifff-programma. Vergeet op de dag zelf niet om je aanwezigheid voor 14u te bevestigen! Cosplays van films, series, Japanim, videogames, Jpop/rock, goth zijn allemaal toegelaten.
Let op voor de foto!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Winter in Pairi Daiza

Collab - Dryad fantasy boudoir

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

L’Imaginaire Erotique au Japon

Infinite Crisis: scorch your enemies with flames of Rao, as Arcane Supergirl!

Hideo Kojima and Yoji Shinkawa signing session in London

Event - Belle Epoque wintermarkt Bonheiden