Aztek-TV tekenwedstrijd

Om de 1e verjaardag van Aztek-TV *** SciFi * Fantasy * Horror *** te vieren, organiseren we een tekenwedstrijd.

Onderwerp: O schone Azteekse…
Een Azteekse jongedame die je naar adem doet happen… Een krijgster in vol ornaat? Een pin-up prinses? Een hartveroverende priesteres? Een ranke godin? De vrouwelijke vorm van een schrikwekkende god? Een vrouw-draak transformatie? Een levend standbeeld? Een met goud behangen koningin gevangen in een bas-reliëf vol gevederde slangen? SciFi? Fantasy? Horror? Anachronistisch? De Azteken hebben een rijke mythologie & geschiedenis. De mogelijkheden zijn legio.

Stijl:
Zowel realistische als cartoontekeningen alsook meer experimenteel werk zijn mogelijk. Mangastijl, Eurostijl, comic stijl,… zolang het resultaat maar “wauw” is… en baadt in een sfeer van SciFi en/of Fantasy en/of Horror.
Materiaal:
1) Wie in zwart-wit werkt (line-art met/zonder rasters, dus geen grijstinten)
** a. Altijd een tekening van het personage apart (gebruik op flyer)
** b. Optioneel: tekening van het personage met een achtergrond, met andere figuren,… mag als bonus om extra punten te scoren
2) Wie in kleur werkt ( full color, of steunkleur, of grijstinten)
** a. Liefst een tekening van het personage apart in zwart-wit
** b. Altijd een tekening van het personage apart in kleur
** c. Optioneel: tekening van het personage met een achtergrond, met andere figuren,… mag als bonus om extra punten te scoren (achtergrond mag zowel zwart-wit, als full color,… zijn)
- Elke tekening moet minstens 3000x2000 pix groot zijn (= ongeveer A4 300dpi) De files die te groot lijken om te e-mailen (+5Mb), kunnen via FTP aangeleverd worden (toegangsgegevens aanvragen via de redactie)
- Uiterlijke inzenddatum: 23 februari 2007 om 23u59
- Meerdere inzendingen per deelnemer zijn toegestaan.
- Wie de tekeningen wil verklaren met een verhaaltje/biografie/… mag dat en zal dit eveneens op Aztek-TV terugvinden
- Groepswerk is toegestaan, maar geeft geen recht op een groter of anders aangepast prijzenpakket.

Prijzen:
- 1e prijs: Siemens Mobile schenkt een gsm-toestel en van Dutch Filmworks krijg je daar nog een pakket van 3 Collectors Edition DVD’s bovenop.
- 2 Runners-up krijgen van Dutch Filmworks 2 Special Edition DVD’s aangeboden.
De volgende top-DVD’s stopte Dutch Filmworks ondermeer in het pakket: The Wicker Man, Boo, Mini’s First Time en The Dark Hours.
- Iedere deelnemer wiens werk op Aztek-TV wordt getoond krijgt een gratis toegangskaart voor de Next Games Conventie op 25 februari nabij Charleroi. Op deze beurs voor manga, anime, cosplay, video- & cardgames kan je ondermeer de Playstation3 testen en deelnemen aan toernooien op XBox360 en Wii en/of aan cosplaywedstrijden. (www.next-games.be)
Bovendien krijgen 10 deelnemers door Aniway een jaarabonnement aangeboden op het Aniwaymagazine, gespecialiseerd in manga, anime en Japans entertainment, dit abonnement is inclusief de eerste DVD van de anime Stratos4.

- De winnaar (m/v) wordt bepaald door enerzijds (30%) de stemmen van de Aztek-TV-redactie + de organisatoren van ChibiCon en Next Games en anderzijds (70%) de stemmen die bezoekers uitbrengen via Aztek-TV.com tussen 24 februari en 15 maart 2007. Bij ex aequo of eventuele betwistingen ligt de definitieve beslissing bij de redactie van Aztek-TV.

- Tussen de stemmers worden ook mooie prijzen verloot: 5 Special Edition DVD’s dankzij Dutch Filmworks en 5 VIP-toegangstickets voor ChibiCon, de nieuwe Utrechtse conventie voor fans van manga, anime, games en heel veel cosplay op 7 juli en met de allereerste cosplaydatinggame in de Lage Landen. (www.chibicon.nl)
- De deelnemers stemmen door hun inzending toe dat Aztek-TV hun werk publiceert en gebruikt op flyers, posters, brochures, ed waar gewenst.

Vermeld in je deelname e-mail naar redactie@aztek-tv.com duidelijk:
*** De titel van het werk
***Jouw naam, pseudoniem, adres, e-mail, leeftijd
*** Link naar je eigen site (ook Deviant Art,…)
*** De naam van het forum waar jij de wedstrijd zag staan
*** De tekeningen of aanvraag voor FTP-toegang

Veel inspiratie toegewenst…

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - Trolls et Légendes 2024

Warseer - Warhammer 40K Online Campaign

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

L’Imaginaire Erotique au Japon

Event - Internationale carnavalsstoet Hasselt

Body-Art Festival