XBox Gold Live & XBox Youtube voor België


Xbox LIVE Gold aanbod
We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe Xbox LIVE Gold promotie in de smaak zal vallen veel gamers. Vanaf vrijdag 17 februari kan men namelijk profiteren van volgend aanbod : bij aankoop van een Xbox Live Gold abonnement voor 3 maanden krijg je er één maand gratis bij.
Deze service biedt trouwens meer aan dan alleen maar games. Je kan online spelen met vrienden, spelletjes downloaden, chatten en zelfs jullie favoriete films bekijken of genieten van de talrijke applicaties zoals Facebook, Twitter, Muzu.TV, Dailymotion, YouTube...

Adviesprijs                        19.99€ (ERP)
Release Datum                17/02/2012
Assets                                  http://msbeluxassets.be/Xbox%20360/Xbox%20Live/Live%20Cards/



YouTube op Xbox LIVE!

Description: Description: Description: http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/12/xbox-live-youtube.jpgJa je leest het goed ...  Het was even wachten in België maar eindelijk is het zover : wij kunnen je met trots aankondigen dat Xbox Live Entertainment weer een stapje voorwaarts gezet heeft, en dit dankzij de lancering van de YouTube video applicatie!  Inderdaad, nu is deze app ook beschikbaar voor de Belgische gebruikers!

Xbox 360 blijft dus zijn waaier van “media on demand” steeds uitbreiden, met films, muziek, video ... . Uiteraard houden we je op de van wat Xbox Live in 2012 nog allemaal in petto heeft. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - O-Parade Genk (2024)

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Infinite Crisis: scorch your enemies with flames of Rao, as Arcane Supergirl!

Event - Elftopia 2021

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Manga & Cosplay festival 2022

Event - Trolls et Légendes 2024