Castlefest - The Festival of Light



Bezoekers die de tuinen van kasteel Keukenhof op 1-2-3 augustus 2008 doorstruinen komen in een andere wereld terecht. Overal zijn mensen verkleed als ridder, tovenaar of jonkvrouwe. Keltische muziek weerklinkt vanop het hoofdpodium. Een gevangene wordt op middeleeuwse wijze verhoord. Bezoekers leren boogschieten.


Het 4e Castlefest krijgt een nog uitgebreider programma dan vorig jaar. Het historische reënactersdorp is er uiteraard, net zoals de bezoekende schrijvers en de vele demonstraties. Er is eveneens het Kinderrijk, Kunst op straat, een strokasteel dat beklommen kan worden, een ambachtelijke bakkerij en een schilderen-met-zwaard-wedstrijd.
Het hoogtepunt van het Festival van het Licht valt op zaterdag wanneer traditiegetrouw de 4m hoge wickerman vol persoonlijke giften uit het publiek wordt verbrand tijdens een fantastische vuurshow. Fantasy, geschiedenis, goth en alternatieve levensstijl ontmoeten elkaar.
Alles tijdens dit sfeerevenement staat in het teken van de natuur... zelfs de catering zal zo natuurvriendelijk mogelijk zijn... en voor de alcoholverbruikers onder ons: bier wordt in aarden bekers geserveerd.
Van 1 tem 3 augustus 2008
Locatie: Kasteel Keukenhof te Lisse (Nederland)


Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - O-Parade Genk (2024)

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Infinite Crisis: scorch your enemies with flames of Rao, as Arcane Supergirl!

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Manga & Cosplay festival 2022

Event - Trolls et Légendes 2024