Tom Cruise bouwt schuilkelder tegen aanval van aliens

Tom Cruise, overtuigd aanhanger van de omstreden sekte Church of Scientology, heeft een Britse firma de opdracht gegeven een ondergrondse bunker te bouwen naast zijn huis in Colorado. Daarin moeten hij en zijn gezin een veilig onderkomen vinden wanneer onze kluit wordt aangevallen door aliens.
Xenu is coming
Dat dit zal gebeuren, daar is Cruise van overtuigd. De leer van Scientology stelt immers dat wij hier in het ondermaanse allemaal afstammen van buitenaardse wezens. Omdat we er hier een boeltje van hebben gemaakt, zinnen de aliens op wraak. Onder leiding van hun heerser, een heerschap dat Xenu heet, plannen ze momenteel een aanval op de Aarde.
Niet in de aap gelogeerd
De firma Powerhouse, die mikt op dolgedraaide rijken die bang zijn van alles wat ze niet kunnen kopen, is klaar met de plannen. Het moet gezegd: Tom, Katie en de kleine Suri zullen niet in de aap gelogeerd zitten in hun 'bunker'. Er is een garage voor drie wagens voorzien, een helipad, en een ondergronds complex van wel vijf verdiepingen met al het denkbare comfort, tot een zwembad toe.
Wij beginnen alvast met het opruimen van onze kruipkelder, je weet maar nooit met die boze marsmannetjes.
Of zou die Cruise toch een dt-fout in zijn voornaam hebben?
(door lb)
Bron: hln.be

Reacties

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - O-Parade Genk (2024)

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Infinite Crisis: scorch your enemies with flames of Rao, as Arcane Supergirl!

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Manga & Cosplay festival 2022

Event - Trolls et Légendes 2024