Montreal, Canada

Ok, ok, terug in Montreal na een "bezoek" aan het hoge noorden en dan maar dadelijk gebruik maken van de in afgelopen week vergaarde kennis: free hotspots moet je hier in de immense ondergrondse winkelgalerijen zoeken!
Het regent hier nog steeds, in de voormiddag moet een mens 5 truien dragen om de 5 à 8° te verdragen en in de namiddag vraag je jezelf af of je al die kleren niet gewoon zou dumpen... 10° verschil tussen voor- en namiddag? Damn right!
Trouwens: het is hier 17u 55 en ik ga nu een poging wagen om een fotogalerij te ftp'en.
Er volgt nog...
greetings from across the ocean!

Reacties

Red Cathedral zei…
Eventjes een oude post herhalen (afgelopen zaterdag):

Is het nu 12u57 of 06u57?
Wie me kent weet dat 7AM geen uur is waarop ik normaal "reeds" actief ben, maar toch: dat is de locale tijd hier in Montreal...
De 15° celcius van vrijdag zijn ondertussen reeds opgeklommen naar 17° ( desalnietemin kijk ik angstig uit naar de toestand in de streek van Charlevoix iets noordelijker, daar moet ik eind deze week heen en daar is het slechts 5°... daar sta je dan met de zomerkleren)
Maar nog voor de koude kan getrotseerd kan worden moet het eindelijk stoppen met regenen.
Gisteren was die regen nog een goed voorzendsel om extra lang rond te zwerven op de NATIONAL SPORTS COMPACT tussen de tienduizenden Amerikanen en Canadezen. Foto‘s van deze meeting voor non-standaard wagens volgen eens ik hier ergens een hotspot ontdek ( op StreetPower ). Bedenk maar al het volgende:
Locatie was Le Stade Olympique van Montreal met plaats voor 60 000 toeschouwers en een arena waar heel het Sportpaleis in kan verdrinken. Getunede import streetracers uit Europa en Azië. Mercedessen, Beamers en Labo‘s met racekits. US Muslecars met ballen. Oldtimers. Airbrushwerk om naar te blijven kijken ( bv een Stingray in Lord of the Rings Stijl). Gangsta machines. Een Audi RS8 4.2L biturbo... en gebodytuned. Playmates en babes bij de wagens a l‘Americaine. Dit is duidelijk niet België...
Wel: wacht gewoon op de foto‘s !
Enne... worstelen met qwerty-klavieren is echt niet leuk!

(En nu dus wel terug gewoon lekker azerty van op mijn eigen machientje!)

Populaire posts van deze blog

Steampunk Legends - trailer

Event - O-Parade Genk (2024)

Event - Les fêtes médiévales de Binche (2024)

Collab - Verbeke Foundation cosplay day 2024

Event - Elftopia 2021

Infinite Crisis: scorch your enemies with flames of Rao, as Arcane Supergirl!

Age of Zombies for PSP/PS3

Event - Manga & Cosplay festival 2022

Event - Trolls et Légendes 2024